18 Mayıs 2010 Salı

Dilara'nın Kelebek Kızları

Bu aralar yoğunluktan yaptığım kurabiyelerin hepsinin fotoğraflarını çekebilsem de fotoğraflarını buraya ekleyemediğimin farkındayım. Çok yakında hepsini yükleyeceğim söz !
Tek fotoğraf olacağı için hemen aklımdayken ekleyeyim dedim . Daha önce Melisa'nın doğumgünü kurabiyelerini yapmıştık. Annesi Melek Ankara'daki yeğeni Dilara için Kelebekler ve Uğurböcekleri istedi. Yağtığım kelebek kızlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz. Uğurböcekleri ve rengarenk kurabiyelerle dolu bir kutu Ankara yolcusu.

Doğumgünün kutlu olsun Dilara !


13 Mayıs 2010 Perşembe

Burcu&Ufuk İsteme,Söz,Nişan Kurabiyeleri...:

Ve nihayet o gün geldi....Burcu ve Ufuk artık alyanslarını aldı ve hepimiz çok mutluyuz çünkü Burcu benim canım:) cumartesi günü Sapanca'daki yazlıklarında yapılacak olan törene bende nacizane dostuma kendimce hediyemi yapmak istedim...çok seviyorum sizi umarım her şey gönlünüzce olur veee Allah tamamına erdirir..:)











7 Nisan 2010 Çarşamba

Ebru,Elçin ve Sayco'nun Yeni Ev Kurabiyeleri...

Ebru'lar evlerine uzun süre önce taşındı aslında ama ben zamansızlıktan yeni ev kurabiyelerini ancak yapabildim:) Huzurlu,güzel günlerde oturmaları dileğiyle...












5 Nisan 2010 Pazartesi

Melis'in 1.Yaş Günü Kurabiyeleri

İlk yaş her zaman herkes için çok özeldir diye düşünüyorum. Melis'in de 1. yaş günü 8 Nisan'da kutlanacak. Ailesi kadar teyzesi Hazal'da çok heycanlıydı ve çok özeniyordu bu parti için...Ve bende bu güzel heyecana ortak oldum Hazal sayesinde :) Hazal'ın isteği ve benimde kattığım modellerle ortaya çıkan Melis'in 1. yaş günü kurabiyeleri karşınızda :) Nice Güzel Yaşlar Diliyoruz Melis'e...












2 Nisan 2010 Cuma

Zeynep'in 2.Yaş Günü Kurabiyeri

Müberra kızı Zeynep'in 2.yaş günü için kurabiye siparişi verdi.Çok kısa bi zamanımız vardı o yüzden hemen yaptık Zeynep'e yetişsin diye:) Annesinin isteği doğrultusunda şekilleri ve renkleri yaptık umarız Zeynep'te beğenir...Nice güzel yaşlar diliyoruz Zeynep'e....












30 Mart 2010 Salı

Adnan'ın Doğum Günü Kurabiyeleri

Şirin, can dostu Adnan için doğum günü kurabiyesi istedi. 1 Nisan doğumlu olduğu için Adnan'a biraz espirili kurabiyeler olsun dedi ve uğur getirsin diye çok sevilen uğur böceklerimizi kullandık :) Umarız Adnan beğenir kurabiyelerini..Nice Güzel Yaşlar Diliyoruz!

















Düğün Kurabiyeleri

Nişan, bebek, doğum günü, asker kurabiyesi yapmıştık ama ilk defa düğün kurabiyesi yaptım :D çok heycanlıydı :) çünkü çok çok çok özel birgün düğün...Özge Hanımın arkadaşı cumartesi günü evleniyormuş ve onlara düğün hediyesi kurabiye yaptırmak istemiş... bende büyük bi zevkle yaptım :) Mutluluklar Diliyorum....İnşallah çok çok güzel bir düğün ve hediye olur... :)